Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

Καλώς τους.ΣΧΟΛΙΟ : Καλώς τους..  Να που δεχόμαστε  κριτική εξ αριστερών  και από τον κ. Δ. Μπουραίμη τον πρώην δήμαρχο Φυλής !
Φυσικά  δεν πρόκειται να ανοίξουμε κουβέντα με τον κ. Μπουραίμη για τις αξίες της αριστεράς και το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ. Αυτή την χάρη δεν πρόκειται να του την κάνουμε.
Ο κ.  Μπουραίμης χρωστά   εξηγήσεις  γιατί επί δικής του δημαρχίας ο Δήμος Φυλής παραχώρησε την έκταση στην ΕΠΑΝΑ (σημερινή WATT) για μια εικοσαετία .
Ο κ. Μπουραίμης οφείλει να ξεκαθαρίσει αν είναι υπέρ ή κατά της αδειοδότησης της WATT και ας αφήσει  τις νουθεσίες και τις επιθέσεις .
 Δεν πιάνουν αυτά τα κόλπα σε εμάς.  
Σ.Σ διαβάστε εδώ για την ιστορία της WATT στην Φυλή.  Έτσι για να μην νομίζουν ότι μιλάμε στον αέρα.


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ«ΧΑΣΑΜΕ…» Μια λέξη που δεν έχει ειπωθεί από κανένα γνήσιο αριστερό αγωνιστή, από τα  χρόνια της αιματοβαμμένης Μακρονήσου μέχρι σήμερα, ειπώθηκε από τον «αριστερό» Θωμά  Μπιζά και
αφορούσε στη συνεδρίαση του ΠΕΣΔΑ. Δήλωση που εκφράζει τη νέα αντίληψη  της επονομαζόμενης «αριστεράς» του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία έχει ξεπουλήσει αεροδρόμια, λιμάνια,  ενέργεια, Ελληνικό και δημόσια περιουσία.  Λίγο πριν το περιφερειακό συμβούλιο της Αττικής φέρει προς συζήτηση την αναθεώρηση του  Περιφερειακού Σχεδιασμού Διαχείρισης Αποβλήτων, ο φερόμενος ως εκ των ιδρυτικών  στελεχών του ΔΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ επιχείρησε, χωρίς ντροπή, να προκαταλάβει τη  μοιρολατρική αποδοχή της ψήφισής του και έτσι να τερματίσει τον 25χρονο αγώνα των  κάτοικων της Φυλής για την απομάκρυνση της χωματερής.  Μιλώντας για ήττα και αποτίμηση του αγώνα! Επιχειρώντας να «δυναμιτίσει» οποιαδήποτε  απόπειρα αναβολής της συζήτησης του Περιφερειακού Συμβουλίου, με το οικτρό επιχείρημα:  «ΧΑΣΑΜΕ». Το αποκάλυψε, άλλωστε και ο ίδιος αμέσως μετά: «Το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ δεν  ήθελε να αναβληθεί η συνεδρίαση».  Στην πραγματικότητα, ο κ. Μπιζάς ήθελε να δώσει διαπιστευτήρια κομματικής πίστης,  αδιαφορώντας αν, την ίδια ώρα, αποδυνάμωνε τον αγώνα του ΔΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ. Να βάλει  το δικό του λιθαράκι στη διεκπεραίωση προγραμμάτων που συνεχίζουν την καταστροφή στη  Φυλή αλλά και σε όλη την Αττική, με την έγκριση του Περιφερειακού Σχεδιασμού  Διαχείρισης Απορριμμάτων.  Οι κάτοικοι της Φυλής, ιδιαίτερα όσοι δημιούργησαν το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, είναι απαραίτητο  να απομονώσουν εκείνα τα στοιχεία που, μοιρολατρικά, δίνουν «τέρμα» στον αγώνα τους,  εξαργυρώνοντας πολιτικές επιταγές. Διαφορετικά θα έρθει – με μαθηματική ακρίβεια - η ώρα  που θα αναφωνήσουν πραγματικά: «ΧΑΣΑΜΕ».  Όσον αφορά στις υπόνοιες που ο κ. Μπιζάς αφήνει για την απουσία μου από τη συνεδρίαση  της Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ, στην οποία συζητήθηκε η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων της  εταιρείας WATT AE, θα τον συμβούλευα να είναι πιο προσεκτικός στις τοποθετήσεις και,  κυρίως, να κρατά τις θεωρίες συνωμοσίας για τον εαυτό του.  Προσωπικά, δε θα δώσω σε κανένα διαπιστευτήρια σχετικά με την πολιτική μου στο θέμα  της διαχείρισης απορριμμάτων, την οποία έχω εκθέσει δημόσια, ανοιχτά και με πολιτικό  κόστος όχι μόνο στους κατοίκους του δήμου Φυλής αλλά ολόκληρης της Περιφέρειας.

Δημήτρης Μπουραΐμης  
ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
http://pitsounicity.gr/dimos-fylis/10516-dimitris-bouraimis-diapisteftiria-ypotagis-apo-ton-k-biza-xasame

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου