Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Τέχνης ..Δρώμενα. Δεν μας τρομοκρατούν οι απειλές αλλά μας δυναμώνουν.


ΣΧΟΛΙΟ: ενοχλήθηκε ο αντιδήμαρχος του δήμου Φυλής γιατί τόλμησε δημοτικός υπάλληλος να συμμετέχει σε μια συμβολική ενέργεια για το κλείσιμο του ΧΥΤΑ Φυλής. Θεώρησε τάχα πως ο συμβολικός στολισμός του δέντρου με ανακυκλώσιμα υλικά προσβάλει την αισθητική της πλατείας. 
Η μπόχα της χωματερής που πνίγει κάθε τρείς και λίγο αυτήν την πλατεία,  δεν τον ενοχλεί τον κ. Αντιδήμαρχο. Το δέντρο τον πείραξε. 
Θα πρέπει να καταλάβει ο κ. Καμπόλης πως οι δημοτικοί υπάλληλοι δεν είναι ενεργούμενα των διοικήσεων. Είναι πολίτες που συμμετέχουν στην κοινωνική ζωή της πόλης και διεκδικούν το δικαίωμα τους να ζουν και να μεγαλώνουν τα παιδιά τους σε μια πόλη χωρίς τον εφιάλτη της χωματερής. 
Η κ. Φώτου είναι ενεργό μέλος του ΔΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ που αγωνίζεται για το οριστικό κλείσιμο του ΧΥΤΑ και για αυτόν τον λόγο στοχοποιήθηκε από την διοίκηση του δήμου Φυλής.
Οι απειλές στο πρόσωπο της κ. Φώτου είχαν στόχο το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ , αλλά να είναι σίγουροι οι διοικούντες τον δήμο Φυλής πως οι απειλές τους έπεσαν στο κενό.
Η κ. Φώτου είναι εργαζόμενη στους ΟΤΑ και το συνδικαλιστικό κίνημα των εργαζομένων στους δήμους , η ΠΟΕ-ΟΤΑ δεν θα επιτρέψει απειλές και διώξεις σε κανένα συνάδελφο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου