Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Με αυτόν το στολισμό κάναμε τον δήμο "μπουρδέλο" και θίχτηκαν οι άρχοντες.



Το video μου το έστειλε η αγαπητή μου φίλη Laure Vermeersch . Tο video είναι από την βραδιά που μια παρέα ανθρώπων    από το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και την ομάδα Τέχνης .. Δρώμενα,  στολίσαμε συμβολικά με ανακυκλώσιμα υλικά ένα δέντρο στην κεντρική πλατεία των Λιοσίων . Η εκδήλωση αυτή στάθηκε αφορμή  να απειληθεί με διώξεις η φίλη μας η Ρούλα η Φώτου που είναι εργαζόμενη στους παιδικούς σταθμούς του δήμου Φυλής. 
Η δημοτική αρχή που ανέχεται τόσα χρόνια την χωματερή της Φυλής, θίχτηκε γιατί κάποιοι άνθρωποι στόλισαν συμβολικά ένα δέντρο με ανακυκλώσιμα υλικά.
Οι απειλές αυτές σήκωσαν ένα κύμα συμπαράστασης στην κ. Φώτου από αρκετές συλλογικότητες (μεταξύ αυτών και η ΠΟΕ-ΟΤΑ και ο σύλλογος εργαζομένων) και από δημότες της περιοχής.
Σε προσωπικό επίπεδο,  αλγεινή εντύπωση μου προκάλεσε η «αφωνία» από ορισμένους  ανθρώπους της αριστεράς στην περιοχή της Φυλής που μας κάνουν μαθήματα ανακύκλωσης στο διαδίκτυο και για την δίωξη αυτή έκαναν σαν να μην άκουσαν και να μην κατάλαβαν τίποτα  επειδή η κ. Φώτου είναι δραστηριοποιημένη στο ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου