Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Εξηγήσεις από τον Κ.Μητσοτάκη για το πλαστό πτυχίο στελέχους της ΝΔ ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ



«Γίνεται κατανοητό σε όλους τους πολίτες τι εννοεί ο πρόεδρος της ΝΔ όταν μιλά για "συμφωνία αλήθειας" και για "αριστεία", αλλά και πώς εννοεί τη διαδικασία της αξιολόγησης στο Δημόσιο. Την ίδια στιγμή που ο Κ.Μητσοτάκης απέλυε καθηγητές και σχολικούς φύλακες, έκανε τα στραβά μάτια στις εξόφθαλμες παρατυπίες των στελεχών της ΝΔ»

«Κόλαφο για το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ το πόρισμα του Σώματος Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης σχετικά με τα τυπικά προσόντα του στελέχους της ΝΔ, Βασίλη Πολυμερόπουλου, καθώς επίσης και για «τα πεπραγμένα του επικεφαλής της ΝΔ ως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης στην κυβέρνηση του Αντ.Σαμαρά».
Σύμφωνα με το επίμαχο πόρισμα που φέρνει στη δημοσιότητα η «Αυγή»,  ο Β.Πολυμερόπουλος, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, στέλεχος της ΔΑΚΕ Δημοσίου τομέα και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ, είχε προαχθεί στην θέση του προϊστάμενου του ΚΕΠ του Δήμου Αθηναίων καταθέτοντας πλαστό τίτλο μεταπτυχιακού.
Στην ανακοίνωση της Κουμουνδούρου σημειώνεται ότι «με την έκδοση του πορίσματος, καταρρίπτονται οριστικά οι ισχυρισμοί του κ. Πολυμερόπουλου, ο οποίος, αμέσως μετά από αλλεπάλληλα ρεπορτάζ για τα πεπραγμένα του που είχαν δημοσιευτεί τον περασμένο Οκτώβριο, ζητούσε την ανάκληση των δημοσιευμάτων μέσω του δικηγόρου του, υποστηρίζοντας πως είναι αναληθή».
Παράλληλα τονίζεται ότι «ο αρχισυνδικαλιστής της ΔΑΚΕ δεν είχε διστάσει να προβεί σε απειλές εναντίον των μελών της παράταξης «Αυτόνομη Συνδικαλιστική Κίνηση», αλλά και των δημοτικών συμβούλων της παράταξης «Ανοιχτή Πόλη»».
Παράλληλα τονίζεται ότι «μετά και από τα παραπάνω, γίνεται κατανοητό σε όλους τους πολίτες τι εννοεί ο πρόεδρος της ΝΔ όταν μιλά για «συμφωνία αλήθειας» και για «αριστεία», αλλά και πώς εννοεί τη διαδικασία της αξιολόγησης στο Δημόσιο.
» Την ίδια στιγμή που ο Κ.Μητσοτάκης απέλυε καθηγητές και σχολικούς φύλακες, έκανε τα στραβά μάτια στις εξόφθαλμες παρατυπίες των στελεχών του κόμματος του. Δυστυχώς όμως γι’ αυτόν και το κόμμα του, οι πολίτες έχουν και μνήμη και κρίση. Αναμένουμε άμεσα εξηγήσεις από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου