Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2016

δημοσκόπηση- ανατροπή ! Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ με 4 μονάδες διαφορά!

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ-ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Όχι, δεν είναι η ΝΔ πρώτη, όπως μας λένε ολημερίς τα κανάλια. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτος και μάλιστα με 4,2 μονάδες διαφορά. Και με την αναγωγή, η διαφορά μεγαλώνει και άλλο!
ΕΡΕΥΝΑ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ της Bridging Europe για Το ΧΩΝΙ
Μετά από κανάλια και ∆ΕΘ, στην πρόθεση ψήφου καταγράφεται πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ, µε 4,2 µονάδες διαφορά από τη δεύτερη ΝΔ. Οι συγκυβερνήτες ΑΝΕΛ καταγράφονται στο 3,2%. Μόλις στο 1,1% το Ποτάµι
Ένα χρόνο μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015, ποιες ακριβώς είναι οι τάσεις πρόθεσης ψήφου, που καταγράφονται στην ελληνική κοινωνία;

1122
- Πρώτο κόµµα ο ΣΥΡΙΖΑ, µε 22,4%.
- Δεύτερο κόµµα η ΝΔ, µε 18,2%.
- Η διαφορά αυτή τη στιγµή είναι στις 4,2 µονάδες υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτό είναι ένα αποτέλεσµα, µε 26% αναποφάσιστους. Που σηµαίνει ότι, µε τη σχετική αναγωγή, η µεταξύ τους διαφορά µεγαλώνει και άλλο.
- Τρίτο κόµµα το ΚΚΕ, µε 7,4%.
- Τέταρτο κόµµα η Χρυσή Αυγή, µε 7,1%.
- Πέµπτο κόµµα το ΠΑΣΟΚ, µε 4,9%.
- Εκτο κόµµα οι ΑΝΕΛ, µε 3,2%.
Αυτοί είναι πάνω από το όριο του 3%. Ο Σταύρος Θεοδωράκης και ο Βασίλης Λεβέντης µετριούνται κάτω του ορίου. Το Ποτάµι πιάνει 1,1%. Αντίθετα, η Ενωση Κεντρώων είναι στο 2,2%, πάνω από τη Λαϊκή Ενότητα (2,1%) αλλά κάτω από την Πλεύση Ελευθερίας, της Ζωής Κωνσταντοπούλου, που µετριέται στο 2,5%.
Διαβάστε όλοκληρη την έρευνα Στο ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή! Δείτε, μεταξύ άλλων, τι πιστεύουν οι Έλληνες για το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, το αίτημα της ΝΔ για πρόωρες εκλογές, τη Σύνοδο των χωρών του Νότου, το διαβόητο perouka-gate.
 http://www.toxwni.gr/xoni-apokleistika/item/125411-protos-o-syriza-me-4-monades-diafora

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου