Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Δημ.Τρίμης: Απόκτηση του E από τον Μαρινάκη δείχνει η εμπλοκή στην πώληση του 902 από το ΚΚΕ

Ο Μαρινάκης είχε παρουσία στη μετάβαση του 902 του ΚΚΕ μέσω off-shore στο Βρυώνη, είναι πιθανό να αποκτήσει το Ε, εκτίμησε ο πρώην επικεφαλής της ΕΣΗΕΑ Δημ.Τρίμης, μιλώντας Στο Κόκκινο και την Φυλή των Φίλων του Κ.Αρβανίτη. Το MEGA «μπορεί να αγοραστεί ως έχει».


«Δεν θα εκπλαγώ αν δω το Ε ως έχει, να μεταβιβάζεται αυθωρεί και παρά χρήμα στον κ.Μαρινάκη, που λέγεται ότι είχε σχέσεις, από την αρχή της μεταβίβασης του σταθμού», είπε ο κ.Τρίμης.
 
Επιβεβαιώνεται ότι μάλλον ήταν αυτός που υπήρχε, με κάποιο τρόπο, στη διαδικασία μετάβασης από το ΚΚΕ της συχνότητας του 902 στους επόμενους, μέσω των off-shore, που βρέθηκε ο ραδιοσταθμός στα Παραπολιτικά και το άλλο σε έναν όμιλο, που φαινόταν ο Βρυώνης παντού εκτός από τα χαρτιά.
 
Τώρα όλο αυτό το σχήμα «κλείνει» και εκτιμώ ότι ο κ.Μαρινάκης θα χρησιμοποιήσει κατ' αρχήν την υποδομή του πρώην «Ε» -μπορεί και τον τίτλο- και προφανώς θα κάνει από τα άλλα κανάλια μεταγραφές προσωπικού που δυστυχώς θα μπει στην περιπέτεια της μετάβασης αυτής.
 
Μπορεί ολόκληρο το MEGA να αγοραστεί από κάποιον άλλον ως έχει, οι μετοχές, οι υποχρεώσεις, το προσωπικό, την περιουσία του, που είναι μία καθαρή διαδικασία, αφού ξεκαθαρίσει το θέμα με τις τράπεζες. Εκείνες είναι που παρενέβησαν και «ακύρωσαν» το κανάλι, στο βαθμό που οι μέτοχοι δεν πλήρωναν ούτε τα δάνεια ούτε τους εργαζόμενους ούτε τις υποχρεώσεις ούτε ενίσχυαν την εταιρεία τους.
 
Ο κ.Τρίμης αναφέρθηκε επίσης στο τι μέλλει γεννέσθαι με τους εργαζόμενους των καναλιών που σε τρεις μήνες θα βρεθούν εκτός της πανελλαδικής μετάδοσης του σήματός τους από την DIGEA, αλλά και γενικότερα στα εργασιακά του κλάδου των ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου